Nafukovací stan IGLU 6,3 m (5 nohou)

Nafukovací stany IGLU jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru s voděodolným a žáruvzdorným podkladem, díky němuž je materiál odolný proti mechanickému poškození, méně se špiní a snadno se pere.
Nafukovací stan je dodáván v ochranném obalu včetně kotvících prvků.
Pokud jde o barevnou škálu nepotištěných nafukovacích stanů, standardně nabízíme 9 barev.

Odhadovaná data dodání: 23.10.2024 – 30.10.2024

48 205  bez DPH
(57 846  s DPH)

Vaše grafika :

Popis

Popis: – velmi účinná reklama – snadná montáž bez použití nářadí – vysoká variabilita rozměrů – snadná manipulace – snadná obsluha – originální reklamní nosič – vysoká bezpečnost při používání.

Příslušenství ke stanům Jako příslušenství k nafukovacím stanům nabízíme různé typy vnitřního a venkovního osvětlení, různé typy vnitřního vybavení, jako je nábytek, podlaha atd., a také venkovní vybavení, jako jsou vlajky a transparenty.
Možnost potisku stanů: Pro potisk, stejně jako u všech našich výrobků, používáme sublimační technologii pro vysokou kvalitu tisku a dlouhou životnost.
Nabízíme variantu s celoplošným potiskem, ale také variantu s dodatečnými bannery – na bocích nebo na nohách stanu.
Základem může být plně potištěný stan nebo nepotištěný stan složený z barev podle vzorníku.
Stan se pak stává univerzálním nosičem, na kterém můžete propagovat jeden produkt na jedné akci a jiný produkt na jiné akci.
Stejně tak může stan sloužit na společenské akci jako baldachýn bez reklamy. Cena je uvedena bez potisku, pouze v barvě látky a bez bočních stěn (nutno zaslat předběžnou grafiku).

Další informace
Hmotnost 20 kg
Potisk (Fullprint)

Tiskové materiály

Související produkty

Košík
Start typing to see products you are looking for.